Aksum

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Aksum inkluderar Romadi Hotel Axum baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Aksum genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 175 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Aksum är september, med ett genomsnitt på 538 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 175 SEK per natt. Det är 31 % lägre än det genomsnittliga priset 230 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Aksum är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 12,0 °C/53,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 17,6 °C/63,7 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 8,3 °C/46,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Aksum är Aksum (AXU) (0,99 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Indaselassie (48,15 km)

Planera en resa till Etiopien

I och omkring Aksum