Tartu

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tartu inkluderar Antonius Hotel, Hotel London by Tartuhotels och Dorpat Conference Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tartu genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tartu

från 706 SEK
från 1 224 SEK

Vad säger resenärer om Tartu?

9,8
Äventyrsresenärer
7,5
Friluftsmänniskor
7,4
Konst & Designälskare
7,4
Hälsa
6,3
Historieälskare
Medlemmars omdömen (12)
Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
2017-01-06

Tartu är en universitetsstad, hem till Estlands nationella universitet, Tartu universitet, som grundades 1632, är ett av norra Europas äldsta universitet. Staden har universitetsbyggnader utspridda och en vacker flod vid sidan om. Estniska standarder är det en stor stad, men det är fortfarande tillräckligt liten för att utforska till fots.

Francis Tapon
Francis TaponSan Francisco
2017-01-06

När du är här, se till att du Estlands mest älskade signatur mat: kama. Även finländarna också äta kama (de kallar det talkkuna), är det omöjligt att hitta kama någon annanstans på denna planet. Kama är ett finmalt pulver gjort av rostade korn, havre, ärter, och råg. Föreställ brödsmulor genomgå en kaffekvarn, som liknar kama. Vi åt det på traditionellt sätt: vi virvlade det på något kefir. Det är inte söt, även om vissa vill lägga socker till den. Jag åt det med yoghurt nästan varje dag i Estland.

Merili Rammo
Merili Rammo
2017-01-06

min hemstad, så många saker att göra

Jack Stones
Jack Stones
2018-11-23

the old soviet human biology museum. lots of bits of bodies in jars!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 549 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tartu är juli, med ett genomsnitt på 1 586 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 624 SEK per natt. Det är 11 % lägre än det genomsnittliga priset 698 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tartu är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 0,2 °C/32,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,0 °C/73,4 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −7,4 °C/18,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Tartu är Tartu (TAY) (7,18 km).

Planera en resa till Estland