Tallinn

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tallinn inkluderar Hotel Imperial, Centennial Hotel Tallinn och Kreutzwald Hotel Tallinn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tallinn genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tallinn

från 616 SEK
från 996 SEK
från 1 774 SEK

Vad säger resenärer om Tallinn?

9,8
Historieälskare
7,7
Konst & Designälskare
6,3
Matälskare
6,0
Nattuggla
6,0
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (105)
Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
2017-11-12

Tallinn kombinerar århundraden av historia med högteknologiska modernitet. Du kan njuta av det bästa av två världar medan provtagning mat på ett stadigt ökande antal fina matrestauranger.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-16

Ligger på Finska viken detta huvudstad och största staden i Estland är en rolig plats att utforska för en dag. Den gamla staden är en av de bäst bevarade i "walled städer" i hela Europa. Slingrande gränder, vackert torg med livlig underhållning, massor av färg. Många restauranger och kaféer i överflöd. Om du är i Helsingfors är det bara en kort båttur bort - Jag rekommenderar starkt gör detta.

Malla Kullas
Malla KullasStockholm
2014-10-13

Hotel Telegraaf. Vänlig skönhet SÅ söt hotell i Gamla stan. Du kan besöka Elemis Spa och ett uppfriskande dopp i simbassängen varje dag ... Och Tchaikovsky restaurang, utsökt mat, en sann symfoni av rysk mat tillsammans med utvalda viner. Rumsservice 24 timmar.

Gabriel
GabrielLos Angeles
2014-06-30

Så mycket kultur och fascinerande arkitektur! Ljusa byggnader, marknader i överflöd och godsaker att köpa för vän hemma. Detta är bra för äventyrare och upptäckts på hjärtat.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 697 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tallinn är augusti, med ett genomsnitt på 1 145 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 797 SEK per natt. Det är 14 % lägre än det genomsnittliga priset 909 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tallinn är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 1,0 °C/33,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,8 °C/74,8 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −8,5 °C/16,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Tallinn är Tallinn (TLL) (5,56 km).

Planera en resa till Estland