San Salvador

22 jan. 201923 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San Salvador inkluderar Hotel San Jose Hostal, Hotel Grecia Real och Barcelo San Salvador baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San Salvador genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San Salvador

från 511 SEK
från 593 SEK
från 1 720 SEK

Vad säger resenärer om San Salvador?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
6,7
Affärsresenärer
6,7
Nattuggla
6,7
Matälskare
Medlemmars omdömen (28)
Liza Prado
Liza PradoDenver
2017-01-06

Jag älskar San Salvador. Det är inte nödvändigtvis den vackraste staden, men det har fått en intellektuell bohemiska vibe som är svårt att hitta någon annanstans. Det finns fantastiska museer, en stor bar och musikscen, film hus och konstnärliga kaféer, och bara en all-around intressant och intresserad befolkning. Detta är en bestämd gå till stopp i Centralamerika.

Michael Sanders
Michael SandersUSA
2017-03-25

El Salvador är vacker. Även om det är ett fattigt land, den är fylld med underbara människor. Många företag har beväpnade vakter och detta är förvirrande ibland men det håller våldsbrott ner. Drivrutiner är galen. Ät en papoosa från en gata vender och prova med vad såser finns, fantastiska

Candy McGlynn-Bilow
Candy McGlynn-BilowKingston
2017-01-06

Mycket varmt och torrt klimat, och härliga människor. Decameron Salinitas är utmärkt.

Edwin Alvarez
Edwin Alvarez
2017-01-06

mest sexzy plats i världen om u inte har kommit höra u bör försöka itt

Planera en resa till El Salvador