San Salvador

23 nov. 201924 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San Salvador inkluderar Crowne Plaza SAN SALVADOR-CONFERENCE Center baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San Salvador genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San Salvador

från 566 SEK
från 653 SEK
från 665 SEK

Vad säger resenärer om San Salvador?

9,8
Äventyrsresenärer
9,6
Familjeresenärer
9,3
Friluftsmänniskor
8,2
Matälskare
7,6
Historieälskare
Medlemmars omdömen (62)
Liza Prado
Liza PradoDenver
2017-01-06

Jag älskar San Salvador. Det är inte nödvändigtvis den vackraste staden, men det har fått en intellektuell bohemiska vibe som är svårt att hitta någon annanstans. Det finns fantastiska museer, en stor bar och musikscen, film hus och konstnärliga kaféer, och bara en all-around intressant och intresserad befolkning. Detta är en bestämd gå till stopp i Centralamerika.

Michael Sanders
Michael SandersUSA
2017-03-25

El Salvador är vacker. Även om det är ett fattigt land, den är fylld med underbara människor. Många företag har beväpnade vakter och detta är förvirrande ibland men det håller våldsbrott ner. Drivrutiner är galen. Ät en papoosa från en gata vender och prova med vad såser finns, fantastiska

Candy McGlynn-Bilow
Candy McGlynn-BilowKingston
2017-01-06

Mycket varmt och torrt klimat, och härliga människor. Decameron Salinitas är utmärkt.

Edwin Alvarez
Edwin Alvarez
2017-01-06

mest sexzy plats i världen om u inte har kommit höra u bör försöka itt

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 510 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i San Salvador är juni, med ett genomsnitt på 734 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 510 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 565 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I San Salvador är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,7 °C/81,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 33,7 °C/92,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 22,4 °C/72,3 °F.
Närmaste flygplatsen för San Salvador är San Salvador (SAL) (31,26 km).

Planera en resa till El Salvador

I och omkring San Salvador