San Salvador

25 apr. 201926 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San Salvador inkluderar Courtyard San Salvador, Sheraton Presidente San Salvador Hotel och Fairfield By Marriott San Salvador baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San Salvador genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San Salvador

från 628 SEK
från 1 377 SEK
från 1 791 SEK

Vad säger resenärer om San Salvador?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
8,7
Familjeresenärer
8,4
Backpackers
7,5
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (34)
Liza Prado
Liza PradoDenver
2017-01-06

Jag älskar San Salvador. Det är inte nödvändigtvis den vackraste staden, men det har fått en intellektuell bohemiska vibe som är svårt att hitta någon annanstans. Det finns fantastiska museer, en stor bar och musikscen, film hus och konstnärliga kaféer, och bara en all-around intressant och intresserad befolkning. Detta är en bestämd gå till stopp i Centralamerika.

Michael Sanders
Michael SandersUSA
2017-03-25

El Salvador är vacker. Även om det är ett fattigt land, den är fylld med underbara människor. Många företag har beväpnade vakter och detta är förvirrande ibland men det håller våldsbrott ner. Drivrutiner är galen. Ät en papoosa från en gata vender och prova med vad såser finns, fantastiska

Candy McGlynn-Bilow
Candy McGlynn-BilowKingston
2017-01-06

Mycket varmt och torrt klimat, och härliga människor. Decameron Salinitas är utmärkt.

Edwin Alvarez
Edwin Alvarez
2017-01-06

mest sexzy plats i världen om u inte har kommit höra u bör försöka itt

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 475 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i San Salvador är mars, med ett genomsnitt på 536 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 500 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I San Salvador är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 29,0 °C/84,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 33,7 °C/92,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 22,4 °C/72,3 °F.
Närmaste flygplatsen för San Salvador är San Salvador (SAL) (31,26 km).

Planera en resa till El Salvador