Soma Bay

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Soma Bay inkluderar Diverhouse apartment, Freedom och Orca Village baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Soma Bay genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Soma Bay

från 320 SEK
från 791 SEK
från 1 413 SEK

Vad säger resenärer om Soma Bay?

Medlemmars omdömen (3)
Katja Zimmer
Katja ZimmerFrankfurt am Main
2017-01-06

Soma Bay ist en mycket naturlig och lyx alternativ till den mer turistiska stranden destination Hurghada. Det är en halvö och har 5 hotell i 4-5 stjärnigt kategori (La Residence des Cascades för golfare, Kempinski & Sheraton för hög nivå semester, Robinson Club för familjer och en vattensporter lodge kallas The Breakers för idrottare som gillar att kyla i . en väldigt cool sätt det mest speciella sak i Soma Bay är dess naturliga miljö, du kan verkligen känna elementen här -. vind, öken, hav jag kom hit helt utbränd och där är du, solen skiner och du andas en mycket frisk havsbris. kommer här från saltet Walter som är starkt koncentrerad och utmärkt för hälsobehandlingar ... Soma Bay har ett stort spa, Les Thermes des Marins, som hedrar de naturliga funktioner och erbjuder stora thalassobehandlingar. det har funnits en hype om golfbanan i Soma Bay, eftersom den är utformad av Gary Player och kombinerar det bästa av en länkar och öken kurs som golf tidningar skriver. jag är bara i början av min golfkarriär, men har tränat där och utsikt över öknen och havet finns är värt det ensam! Om du går ner till viken, ser du en ultracool kite och vindsurfing publiken hänger ut runt draken huset. Uppenbarligen är Soma Bay mycket speciell för dessa typer av sport som havsytan är på ett sätt anpassas till stranden som ger hela surfar en känsla som om du skjuter på polerad marmor, som chef för Kitehouse förklarade för oss. Det finns också ett hus revet som har utfärdats av dykare som en av de bästa i världen (trots att Röda havet är känt för sin undervattensvärlden ändå). Soma Bay är mycket hög nivå och mysig och en av mina favoriter i Egypten och världen! ha kul där! www.somabay.com

Soma Bay
Soma BayRodgau
2012-08-09

Ольга Аржанова
Ольга Аржанова
2013-07-19

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 531 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Soma Bay är oktober, med ett genomsnitt på 1 087 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 724 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 838 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Soma Bay är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 23,5 °C/74,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 33,4 °C/92,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,3 °C/57,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Soma Bay är Hurghada (HRG) (40,87 km).

Planera en resa till Egypten