Siwa

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Siwa inkluderar Santarrya House, El Raml och Moon Valley Siwa Oasis baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Siwa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Siwa

från 1 042 SEK
från 257 SEK

Vad säger resenärer om Siwa?

9,8
Äventyrsresenärer
9,4
Backpackers
8,6
Historieälskare
5,7
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (6)
Blind Carbon
Blind CarbonNew Orleans
2014-03-25

De stora städerna i Egypten är stora och kaotiska, full av rusade människor och trafikkaos trafik, vilket gör det komplicerat att få mycket vila under ett besök. Fly till Siwa, den mest kulturellt distinkta område i landet, som ligger väster om Kairo i mitten av den libyska öknen. Vid första anblicken är det land består av miles och miles av sand, men vid närmare inspektion, erbjuder det inbjudande oaser, ropa till ivriga besökare. Inte oroa dig, detta är inte en hägring; de naturliga kalla och varma källor är verkliga och avsedda för total avkoppling. Mitt i till synes torr och torra bakgrund av böljande sanddyner, är det land bördig, stödja tillväxten av dadelpalmer och olivträd. Livet i Siwa är enkel, transportera dig till gamla tider i Alexander den store när han och hans trupper först upptäckte denna dolda pärla och sökte skydd från hänsynslösa ökenförhållanden. För att till fullo uppleva bredden av den ändlösa öknen och dra i dess mystiska vatten, hitta en lokal guide och förhandla fram ett rimligt pris för honom / henne att ta dig runt med Jeep, slingrar sig genom den ständigt föränderliga sandformationer och källan till områdets~~POS=HEADCOMP vision av skönhet och lugn. Hitta hit innebär en billig natten bussresa från Kairo, ibland en lång och grov resa, men helt värt det när du öppnar ögonen till solen stiger över den lugna öknen.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
2017-01-06

Väg ut på den västra utkanten av Egypten, är denna oas stad anmärkningsvärd för sin känsla av isolering, och också eftersom det är hem till en mycket annorlunda kultur från resten av Egypten. De människor som bor här är närmare släkt med Berber stammar, och talar ett Berber dialekt kallas Siwi. Leran arkitektur i hela staden är tjusig, och du kan bada i sötvatten fjädrar, slingrande genom datum planteringar och turnerade genom den omgivande öknen. Men de flesta av sitt överklagande är den meningen att du är en miljon miles från var som helst - det är nästan som att vara på havet på ett fartyg. I själva verket, hur horisonten skimrar, det kan till och med se ut vatten - det är underbart förvirrande.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2013-08-25

Siwa Oasis är en oas i Egypten, som ligger i den libyska öknen, nästan 50 km öster om den libyska gränsen. Siwa är en unik plats. Det är en stad av lera tegelbyggnader omgivna av palmer och dungar av datum och olivträd. Oasis är också bra bas för att ge sig ut till de gigantiska sanddyner.

Adrian Keogh
Adrian Keogh
2014-02-07

Vacker oas stad ...

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 343 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Siwa är oktober, med ett genomsnitt på 539 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 441 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 429 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Egypten