Sharm el-Sheikh

25 feb. 202026 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sharm el-Sheikh inkluderar Sunrise Montemare Resort -Adults Only, Sunrise Arabian Beach Resort och Shores Amphoras Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sharm el-Sheikh genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sharm el-Sheikh

från 227 SEK
från 404 SEK
från 732 SEK

Vad säger resenärer om Sharm el-Sheikh?

9,8
Familjeresenärer
8,2
Friluftsmänniskor
7,7
Äventyrsresenärer
7,5
Nattuggla
7,1
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (152)
Harold
HaroldBrooklyn
2014-02-26

Sharm själv är lite av en dumpning - sätt överbyggd och fylld med fula hotell som är vägen förbi deras premiärminister. Som sagt, Sharm är en utmärkt bas för utflykter längre in i Sinai (St. Catherines kloster, Mount Sinai, Dahab) och för undervattens utforskning. Dykning här är absolut världsklass.

Gohary
GoharyKairo
2013-07-01

Sharm är charm ..... detta är de små ord som kan beskriva denna fantastiska stad, um kär i allt i det ... du kan hitta där tusentals typer av sällsynta fiskar och Acuatic djur som du behöver något att se dem utom en billig snorkla glasögon restauranger, nattklubbar, de dykcenter och safari resor ..... Gå dit och du vana någonsin BEKLAGAR

John Wadee
John WadeeSuez
2014-07-13

stor plats underbart väder även om det var på februari men fortfarande bra väder haft stranden och solig himmel

Freddie Wise
Freddie WiseLondon
2013-02-04

Detta är en trevlig plats att gå till stranden och göra en öken utflykt men förvänta dig inte att uppleva den verkliga egyptiska livet som det är en ren Turistort destination.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 611 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sharm el-Sheikh är oktober, med ett genomsnitt på 2 354 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 802 SEK per natt. Det är 13 % lägre än det genomsnittliga priset 912 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sharm el-Sheikh är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 17,2 °C/63,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 36,8 °C/98,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 11,4 °C/52,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Sharm el-Sheikh är Sharm el-Sheikh (SSH) (1,01 km).

Planera en resa till Egypten