Sharm el-Sheikh

15 dec. 201816 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sharm el-Sheikh inkluderar Hilton Sharks Bay Resort, Grand Rotana Resort & Spa och Savoy Sharm El Sheikh baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sharm el-Sheikh genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Sharm el-Sheikh?

9,8
Lyxresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
7,5
Studenter
7,4
Backpackers
Medlemmars omdömen (97)
Harold
HaroldBrooklyn
2014-02-26

Sharm själv är lite av en dumpning - sätt överbyggd och fylld med fula hotell som är vägen förbi deras premiärminister. Som sagt, Sharm är en utmärkt bas för utflykter längre in i Sinai (St. Catherines kloster, Mount Sinai, Dahab) och för undervattens utforskning. Dykning här är absolut världsklass.

Gohary
GoharyKairo
2013-07-01

Sharm är charm ..... detta är de små ord som kan beskriva denna fantastiska stad, um kär i allt i det ... du kan hitta där tusentals typer av sällsynta fiskar och Acuatic djur som du behöver något att se dem utom en billig snorkla glasögon restauranger, nattklubbar, de dykcenter och safari resor ..... Gå dit och du vana någonsin BEKLAGAR

John Wadee
John WadeeSuez
2014-07-13

stor plats underbart väder även om det var på februari men fortfarande bra väder haft stranden och solig himmel

Freddie Wise
Freddie WiseLondon
2013-02-04

Detta är en trevlig plats att gå till stranden och göra en öken utflykt men förvänta dig inte att uppleva den verkliga egyptiska livet som det är en ren Turistort destination.

Planera en resa till Egypten