Port Said

17 jan. 201918 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Port Said inkluderar Dolphin Ras Elbar, Apartment in Port Fouad och Al Tayaran Resident Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Port Said genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Port Said?

9,8
Matälskare
Medlemmars omdömen (10)
Mohamed Galal
Mohamed GalalKairo
2013-03-04

Det var en stor och ren stad, men nu på grund av revolutionen finns många problem Jag hoppas att det kommer tillbaka igen till sina gamla dagar

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2017-01-06

Detta var ett stopp på vår kryssning av någon anledning, men jag vet inte vad. Detta är en port på Suez även om de flesta av båtarna förbi den här ingången på grund av en snabbare cut-off till Medelhavet. Vi promenerade runt med någonting mycket att se. Strandområdet var ganska smutsiga och rundown. Det centrala området hade alltför många katter ... Många av dem var döda! På något sätt, vår härliga kryssningsfartyg dockad i denna trista plats var lite av en motsägelse.

Aviya Serfaty
Aviya Serfaty
2015-10-16

Bra mat, coola atmosfär!

wufan
wufanPeking
2013-02-05

bra

Planera en resa till Egypten