Marsa Alam

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Marsa Alam inkluderar Abu Dabbab Diving Lodge, The Three Corners Sea Beach Resort och Aurora Bay Resort Marsa Alam baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Marsa Alam genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Marsa Alam

från 252 SEK
från 510 SEK
från 928 SEK

Vad säger resenärer om Marsa Alam?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Matälskare
9,8
Lyxresenärer
9,4
Studenter
9,4
Historieälskare
Medlemmars omdömen (6)
Laszlo Simon
Laszlo SimonKetpo
2014-10-20

Det är en fantastisk plats här med sin orter och sealife! Varje person bör se Röda havet och en av de städer i Egypten en gång under en livstid :)

Ostello Badiola
Ostello BadiolaSan Giovanni Valdarno
2014-02-16

Vi var en grupp vänner och vi gick till en turistby på Marsa Alam. Vi njuta av oss på dykning slappna av och roligt. Jag rekommenderar det till alla som älskar dykning och egyption historia eftersom de organisera turist guide om Luxor (så känd för Dalen av Queens).

Simone Colombara
Simone Colombara
2013-02-04

Röda havet är fortfarande det bästa havet snorkel, mycket lätt att komma åt, full av fiskar och koraller, ett måste för barn och nybörjare (och alla förälskad i havet)

Gianluca Torti
Gianluca TortiNovara
2012-09-01

Planera en resa till Egypten