Luxor

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Luxor inkluderar Pavillon Winter Luxor, Aracan Eatabe Luxor Hotel och Pyramisa Isis Hotel & Suites Luxor baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Luxor genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Luxor

från 337 SEK
från 530 SEK
från 761 SEK

Vad säger resenärer om Luxor?

9,8
Lyxresenärer
9,7
Historieälskare
9,2
Familjeresenärer
9,0
Äventyrsresenärer
8,9
Backpackers
Medlemmars omdömen (74)
Ronaldo Martins
Ronaldo MartinsFlorianópolis
2017-01-15

Glöm inte att ta dig familjen till Luxor - Egypten att titta på några prestanda ..

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-08-21

Det finns en hel del också se om det finns naturligtvis en hel del turister och en hel del människor som de lever av dem, främst de är artig och vänlig, vissa försöker lura så vara försiktig

Harold
HaroldBrooklyn
2014-09-26

Bas för att utforska Valley of the Kings. Det finns mycket lite i stan, men det finns fina egenskaper, är floden vackra, och de närliggande arkeologiska sevärdheter är bland de bästa i världen.

Ann.peter
Ann.peterLondon
2012-12-05

Luxor området Övre Egypten var Thebe av de gamla egyptierna - huvudstad i Egypten under medel och nya Doms. Idag är det känt för sina tempel. Bredvid Kairo, är detta staden håller de mest imponerande faraonisk monument. Och de är alltför riklig. Konungarnas dal, den Theban Necropolis och Karnak är alla några miles från staden Luxor.i besöka Luxor med alltoursegypt.com

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 212 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Luxor är juni, med ett genomsnitt på 312 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 212 SEK per natt. Det är 13 % lägre än det genomsnittliga priset 242 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Luxor är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,9 °C/69,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 41,3 °C/106,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 6,5 °C/43,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Luxor är Luxor (LXR) (7,12 km).

Planera en resa till Egypten