Hurghada

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hurghada inkluderar Solymar Ivory Suites, Hilton Hurghada Resort och Mercure Hurghada Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hurghada genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hurghada

från 549 SEK
från 661 SEK
från 798 SEK

Vad säger resenärer om Hurghada?

9,8
Familjeresenärer
8,6
Friluftsmänniskor
7,8
Nattuggla
7,4
Matälskare
7,4
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (71)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-07-31

en plats att vara på stranden, men inte mycket mer. "En plats i Egypten, men inte i Egypten".

Ann.peter
Ann.peterLondon
2012-12-13

Hurghada är ett av de mest kända platserna på Röda havet. Det ligger 600 kilometer söder om Kairo, halvvägs ner den egyptiska kusten av Röda havet. Hurgada har alltid varit en attraktion för dem som söker lugn och ro. Det är både en sommar och vinter utväg och utgångspunkten för djuphavsfiske expeditioner. Det finns också vindsurfing, dykning, snorkling, glasbottnade båtturer och andra sporter kan avnjutas. Nästan varje hotell har en fullt utrustade dykcenter. Jag besökte Hurghada i Egypten med alltoursegypt.com, jag fick med dem.

Sue Divine
Sue DivineUSA
2017-01-06

Röda havet är underbara. Det finns massor av hotell att välja mellan. Tjänsten är fantastisk och alla har bara en stor tid! MEN ... Om du är en enda kvinna som reser ensam ... inte få alltför vänliga med lokala män. Ibland bara ett leende eller två i deras riktning kommer att ha dem som vill gifta mig med dig! haha

Thomas Meuer
Thomas MeuerKoblenz
2017-01-06

mycket varmt, men i oktober stora temperaturer ... Jag kommer tillbaka så fort jag kan

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 474 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hurghada är augusti, med ett genomsnitt på 798 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 599 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 606 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hurghada är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,3 °C/72,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 36,8 °C/98,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 11,4 °C/52,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Hurghada är Hurghada (HRG) (1,21 km).

Planera en resa till Egypten