Giza

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Giza inkluderar Seven-Bedroom Duplex Apartment in Adn Street, Mohandeseen, Pyramids Loft Homestay och Pyramids View Studios baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Giza genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Giza?

9,8
Historieälskare
9,0
Äventyrsresenärer
7,0
Konst & Designälskare
7,0
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (37)
Paul And Lee O
Paul And Lee O
2015-05-07

Se upp för säljarna. De kommer att rip off om du låter dem. Do not get på en kamel om du inte vet priset för att få på djuret och slippa djuret!

Harold
HaroldBrooklyn
2013-06-08

Gör inga misstag, pyramiderna och Oberio här är fantastiskt. Som sagt, Giza själv är en enda röra - smutsig och fylld med touts. Du måste titta på din rygg lite, men för det mesta, de populärare här är ofarliga människor och trafik.

Ramy Gizawy
Ramy GizawyKairo
2013-03-08

den plats där jungfru Maria stannade i hennes resa till Egypten sin fantastiska historia

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2017-01-06

Slätten i Giza är en dumpning, nästan bokstavligen. Sitter om staden Kairo och skyddas från städernas utbredning, samlar skräp vid foten av backen. Även om bilderna visar pyramiderna och sfinxen, zooma ut lite för att se krass handel inkräkta på detta skyddade område. Det är kanske 100 steg från Sphinx till en hink med kyckling från KFC.

Planera en resa till Egypten