El Gouna

19 mars 201920 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i El Gouna inkluderar Panorama Bungalows Aqua Park Hurghada, The Three Corners Rihana Inn och Caesar Palace Hotel and Aqua Park - Families and Couples Only baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i El Gouna genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i El Gouna

från 368 SEK
från 687 SEK
från 872 SEK

Vad säger resenärer om El Gouna?

9,8
Lyxresenärer
7,4
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (5)
Lili Mina
Lili Mina
2015-08-13

Gå till El Gounas ett bra val för att tillbringa en hel avkopplande semester med god moderat temperatur och fantastiska aktiviteter att utöva dag och natt http://www.bookelgouna.com/en/blog/post/plenty-amazing-things-do-el -gouna /

Spencer Smith
Spencer SmithRedwood City
2014-02-20

Efter tiden i Dubai, El Gouna var en fläkt av frisk luft. Mycket bekvämt och trevligt, men med en avlägsen känsla. Jag var imponerad av öl tappningsanläggningen, liksom den lummiga trädgården. Jag fick inte en chans att dyka, men skulle älska att återvända för att dra nytta av vattnet.

Suzan Fathy
Suzan FathyKairo
2017-01-06

Om u wanna att ta en paus från allt runt u & ha roligt på samma tid så u måste besöka det ... Det är som ett paradis jag älskade det så mycket

Adrian Baias
Adrian BaiasBukarest
2012-07-12

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 859 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i El Gouna är september, med ett genomsnitt på 1 277 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 031 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Egypten