Alexandria

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Alexandria inkluderar Kaoud Sporting Hotel - Families Only, Alexander The Great Hotel-ALEXOTEL och Sheraton Montazah Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Alexandria genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Alexandria

från 374 SEK
från 700 SEK
från 1 147 SEK

Vad säger resenärer om Alexandria?

9,8
Historieälskare
8,9
Nattuggla
8,9
Familjeresenärer
8,8
Matälskare
7,0
Backpackers
Medlemmars omdömen (92)
pege
pege
2016-02-08

en av de vackraste städerna i norra Egypten. Förvånad över "Snøhetta" utformad nytt bibliotek och dess omgivningar. Trevliga människor och bra restauranger om du ger dem en chans. Inte alla misstrust väntar. De är egyptiens!

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-01-04

Vi gick till denna hamnstad som en post i Kairo. Placeringen av porten är inte så bra men själva staden är mycket trevligt. Enheten till Kairo är ganska lång så se till att du planera därefter.

Ann.peter
Ann.peterLondon
2014-11-03

Alexandria är den näst största staden i Egypten, med en befolkning på 4,1 miljoner, som sträcker sig cirka 32 km (20 mi) längs kusten av Medelhavet i norra centrala delen av landet. Det är också den största staden som ligger direkt vid Medelhavet. Alexandria är Egyptens största hamnstad, som betjänar cirka 80% av Egyptens import och export. Alexandria är också en viktig turistort. Det är hem till Bibliotheca Alexandrina (det nya biblioteket i Alexandria). Det är ett viktigt industriellt centrum på grund av dess naturgas och oljeledningar från Suez, jag besökte Alexandria, Egypten med alltoursegypt.com

Julia K
Julia KKiev
2016-07-19

Min dröm stad! Du måste definitivt besöka denna blandning av orientaliska traditioner och europeisk stil! Medelhavet tvättar Alexandria, ger salt sval och frisk luft till varje gata, varje öppnade fönster eller balkong. Som jag har märkt, är Alexandria mer ren stad än Kairo, sätt enligt husen är från marmor eller keramik, trädgårdar är vackra! Wanna bor där!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 338 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Alexandria är augusti, med ett genomsnitt på 700 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 471 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 498 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Alexandria är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 18,9 °C/66,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 30,5 °C/86,9 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 9,2 °C/48,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Alexandria är Alexandria El Nohza (ALY) (8,37 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Alexandria Borg El Arab (48,81 km)

Planera en resa till Egypten