Ain Sokhna

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ain Sokhna inkluderar Villa at Little Venice Resort, Porto sokhna pyramides Ain el sokhna och Shared ground chalet baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ain Sokhna genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ain Sokhna

från 652 SEK
från 567 SEK
från 990 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 700 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ain Sokhna är augusti, med ett genomsnitt på 1 401 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 857 SEK per natt. Det är 11 % lägre än det genomsnittliga priset 953 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ain Sokhna är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 21,2 °C/70,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 35,9 °C/96,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 8,3 °C/46,9 °F.

Planera en resa till Egypten