Abu Simbel

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Abu Simbel inkluderar Mariette Amon, Kobara Lodge och Eskaleh Nubian Ecolodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Abu Simbel genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Abu Simbel

från 1 915 SEK

Vad säger resenärer om Abu Simbel?

9,8
Historieälskare
9,8
Hälsa
9,8
Nattuggla
6,0
Friluftsmänniskor
5,6
Backpackers
Medlemmars omdömen (20)
Harold
HaroldBrooklyn
2013-06-09

Det finns mycket lite att Abu Simbel annan än den berömda tempel. Flygplatsen är funktionell och detta är en rimlig plats att stanna för en paus när du transit till / från Sudan eller vänta med att gå ombord på en kryssning över Lake Nasser. Var medveten om att täta sandstormar kan orsaka förseningar. Försök att undvika snäva anslutningar.

Jackie K
Jackie KSingapore
2013-05-05

En annan stor tempel med full av egyptisk visdom. I februari och oktober varje år, det naturliga solljuset lyser upp det allra heligaste i templet.

dEstinY
dEstinYSingapore
2017-01-06

Verkligen fantastiskt; särskilt den vita sand avtal med blå himmel och ingen civilisation i sikte. Alla borde se den en gång!

Marian L
Marian LLos Angeles
2017-01-06

Detta är den mest fantastiska attraktion jag någonsin har lagt mina ögon på! Inte miste om detta om du besöker Egypten. Det är värt det extra flygtur. Inte bara är det en historisk marvel, men en teknisk marvel samt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 649 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Abu Simbel är maj, med ett genomsnitt på 961 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 736 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 804 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Abu Simbel är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 16,4 °C/61,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 28,9 °C/84,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 7,5 °C/45,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Abu Simbel är Abu Simbel (ABS) (1,96 km).

Planera en resa till Egypten