Guayaquil

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Guayaquil inkluderar Hotel Continental, Manso Boutique Guest House och Hotel Corona Real baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Guayaquil genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Guayaquil

från 428 SEK
från 567 SEK
från 1 052 SEK

Vad säger resenärer om Guayaquil?

9,8
Historieälskare
8,9
Familjeresenärer
8,0
Nattuggla
8,0
Matälskare
7,9
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (61)
Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
2013-12-15

Medan Quito är huvudstaden i Ecuador, är Guayaquil Ecuadors största stad, och det är ekonomiskt kapital. Dessutom, till skillnad inlands Quito, är Guayaquil en hamnstad.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
2017-01-06

Den "känsla" av Guayaquil är definitivt mer livlig, urban, industri och något kaotisk. Kanske var det att vi stannade framför allt i den äldre, mer traditionella delen av staden så vi kände oss som vi har transporterats tillbaka ungefär 20-30 år tillbaka. Annars, vi har haft upplever lokal stil, kultur och atmosfär.

The Green Gatsby
The Green GatsbyFrederick
2017-01-06

I den ecuadorianska "Tale of Two Cities" att lönerna mellan Guayaquil och Quito, har jag alltid varit svag för Quito. Men som Guayaquil har återupplivas genom åren, så har mitt intresse för det. Jag har sett denna stad förvandlas från en skissartad kust slum, en något vacker hamn metropol. Det är fantastiskt vad som kan hända till en stad när det är människor arbetar tillsammans och är lika levande och framåttänkande som de är här längs Guayas. Guayaquil i dag är en A-lista stad i min bok!

Carlos Pulley
Carlos PulleyShort Hills
2017-01-06

När vi åkte till Quito, hade vi en rekommendation att besöka Guayaquil, så försökte vi ut och älskade ... Guayaquil är en vacker stad precis vid kusten i Ecuador, omgiven av floder och vackra stränder mindre än en timmes bilresa vi älskade sina skaldjur och de färska krabbor erbjuder i många av restaurangerna på staden. Låt mig berätta om non stop nattliv som var riktigt roligt, och vi kunde inte ens avsluta hälften av vad som finns tillgängligt på hösten kommer vi att gå tillbaka för en vecka .. !! Tack hörni

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 441 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Guayaquil är september, med ett genomsnitt på 1 386 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 491 SEK per natt. Det är 27 % lägre än det genomsnittliga priset 626 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Guayaquil är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 26,9 °C/80,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 31,1 °C/88,0 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 20,4 °C/68,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Guayaquil är Guayaquil (GYE) (3,33 km).

Planera en resa till Ecuador