Lubumbashi

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lubumbashi inkluderar Pullman Lubumbashi baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lubumbashi genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lubumbashi

från 1 767 SEK
från 1 594 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 640 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lubumbashi är oktober, med ett genomsnitt på 1 527 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 985 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 1 077 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lubumbashi är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 9,5 °C/49,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 12,4 °C/54,3 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 6,4 °C/43,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Lubumbashi är Lubumbashi (FBM) (9,59 km).

Planera en resa till DR Kongo

I och omkring Lubumbashi