Goma

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Goma inkluderar Guest House Shema, Versailles och Lake View Apartment & Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Goma genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Goma

från 350 SEK
från 881 SEK

Vad säger resenärer om Goma?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (3)
Harold
HaroldBrooklyn
2017-01-06

Hur bedömer du en plats som Goma? Det är till skillnad från någon plats som jag någonsin har besökt innan. En otroligt svår plats att leva, men på något sätt lyckas andas en post-apokalyptisk charm. Vibrerande färger mot bakgrund av vulkanisk grus och aska. Otroligt fattigdom i kombination med den odödliga uthållighet / uthållighet av mänskligheten. Det är svårt att inte påverkas av ett besök i denna stad. Turismen potential är betydande men säkerhetsfrågor fortfarande en betydande avskräckande för de flesta resenärer. Besökare bör säkra en lokal guide och transport. Jag hade en mycket bra erfarenhet med Kivu Travel.

Gunalan Sarvanan
Gunalan SarvananKuala Lumpur
2017-01-06

Trevligt ställe verkligen haft vulkanen vandring.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2016-03-22

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 450 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Goma är september, med ett genomsnitt på 1 200 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 450 SEK per natt. Det är 47 % lägre än det genomsnittliga priset 666 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Goma är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 9,4 °C/48,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 17,2 °C/63,0 °F. Den kallaste månaden är november, med en genomsnittstemperatur på 7,0 °C/44,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Goma är Goma (GOM) (1,10 km).

Planera en resa till DR Kongo