Sønderborg

1 feb. 20202 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sønderborg inkluderar Hotel Sønderborg Strand, Hotel Nørherredhus och Benniksgaard Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sønderborg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sønderborg

från 1 321 SEK
från 1 672 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 689 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sønderborg är augusti, med ett genomsnitt på 1 290 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 1 165 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sønderborg är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 2,7 °C/36,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 20,4 °C/68,7 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 0,8 °C/33,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Sønderborg är Sønderborg (SGD) (5,62 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kiel (63,42 km) Odense (71,22 km)

Planera en resa till Danmark