Larnaca

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Larnaca inkluderar E-Hotel Spa & Resort och Golden Bay Beach Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Larnaca genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Larnaca

från 589 SEK
från 905 SEK
från 2 063 SEK

Vad säger resenärer om Larnaca?

9,8
Familjeresenärer
9,8
Matälskare
9,5
Historieälskare
8,4
Nattuggla
8,0
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (57)
Debbie Ryan
Debbie RyanOch över
2013-01-14

Cypern är en plats för vackra historia och natursköna vyer, så pittoreska, och massor av nattliv, barer och restaurants.and inte att förglömma de vackra stränderna i synnerhet Fig Tree Bay, vackra och säker för de små, tycker ;-) rekommenderar alla områden av Cypern Ingen dissapointment, bara massor av solkräm !!!!!!

Beponika Canika
Beponika CanikaLondon
2017-01-06

Älskade Larnaca - lämplig för simmare och romantiker. Trevliga barer och restuaranger. Bra slappna plats och mycket trevlig promenad på trottoarer. Trevlig njutning dag och natt. Bra sand, hav och sol. Mycket trevlig grekisk-ortodoxa kyrkan och butiker. Definitivt skulle gå tillbaka till Larnaca för semester.

Sharone Zitzman
Sharone ZitzmanJerusalem
2017-01-06

Även med en gratisbiljett från Israel (som är tydligen bara en halvtimmes flygning) Jag kan bokstavligen säga att denna resa var en flopp. Vad en Tidsresa. Vi fick planet och det kändes som om vi landade i 1974. Även 5 stjärnor (endast 5-stjärnigt hotell i hela Larnaca tänka du) är helt föremål för tolkning. Jag känner att jag skulle ha bättre boende i fängelse. Kanske jag är alltför kritiska - men verkligen inte den bästa resan jag någonsin har tagit. Vår "dagsutflykt" för att besöka Larnaca (eftersom området hotell är ungefär en halv timme utanför staden) - randiga upp är 2 timmar (där vi känner att vi verkligen fick se varenda ointressant vinklar och vrår). Rekommenderas inte. Jag hör Aya Napa och området skulle ha varit en mer lyckad satsning - men jag tror inte att jag kommer att besöka Cypern igen när som helst snart att kontrollera det. Saker som de har aldrig hört talas om i Cypern - vegetarian, WiFi.

Antonio Lippi
Antonio LippiNetanya
2013-04-26

detta inte är LA !!!!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 558 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Larnaca är augusti, med ett genomsnitt på 905 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 620 SEK per natt. Det är 16 % lägre än det genomsnittliga priset 724 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Larnaca är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,7 °C/63,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,9 °C/91,2 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 6,7 °C/44,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Larnaca är Larnaca (LCA) (4,33 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Ercan (29,94 km)

Planera en resa till Cypern

I och omkring Larnaca