Tamarindo

5 apr. 20206 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tamarindo inkluderar Wyndham Tamarindo, Cala Luna Boutique Hotel & Villas och JW Marriott Guanacaste Resort & Spa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tamarindo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tamarindo

från 2 035 SEK
från 3 633 SEK

Vad säger resenärer om Tamarindo?

9,8
Friluftsmänniskor
8,1
Miljöresenärer
7,2
Äventyrsresenärer
7,1
Familjeresenärer
6,0
Backpackers
Medlemmars omdömen (35)
Yvonne Liu
Yvonne LiuLos Angeles
2016-01-18

Vacker strand på den västra kusten i Costa Rica! Ren och inte alltför trångt på norra sidan, innan det centrala området. Människor som säljer kokosnötter för 1000 colones är super uppfriskande på en varm varm dag. Glöm inte solkräm !!!

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
2017-01-06

Detta avspända badort var min favorit plats i alla Costa Rica. Avslappnad och vänlig atmosfär, bra, restauranger utomhus, fina stränder med bra surf, avslappnad, uteserveringarna och några roliga barer. Jag kunde ha stannat här i en månad.

Veronica
VeronicaRedwood City
2015-02-08

Jag njöt av min vistelse i Tamarindo. Som tillbaka badort med en säker, lugn och cool vibe. Shopping, mat, strand bumming på det finaste. Det finns många engelsktalande företagare och en hel del hotell och restauranger att välja mellan, mestadels inom gångavstånd. Njut av surfing, promenader på stranden, kall öl, och mest av allt, de vänliga Ticos.

Sharai Kirk
Sharai Kirkliberia
2014-05-13

Tamarindo är en riktigt roligt att vara med en stor strand, bra surfställen, massor av shopping och roliga barer. På bussen, kommer det att hamna ca 3-4 timmar från gränsen Nica men bussystemet i Costa Rica är verkligen pålitlig och lätt att navigera. Jag stannade i några cabinas där och det var $ 10 per natt för en stor plats och ett trevligt rum. Jag rekommenderar Tamarindo!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 1 057 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tamarindo är januari, med ett genomsnitt på 2 238 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 1 451 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 1 510 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tamarindo är den förväntade genomsnittstemperaturen i mars 27,8 °C/82,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 33,2 °C/91,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,8 °C/40,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Tamarindo är Tamarindo (TNO) (3,41 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Nosara Beach (41,41 km) Liberia (45,44 km) Carrillo (62,09 km) Punta Islita (71,33 km)

Planera en resa till Costa Rica