San José

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i San José inkluderar Exe San Jose Center, Costa Rica Guesthouse och Casa Cambranes baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i San José genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i San José

från 549 SEK
från 674 SEK
från 724 SEK

Vad säger resenärer om San José?

9,8
Äventyrsresenärer
8,3
Miljöresenärer
8,1
Backpackers
8,0
Friluftsmänniskor
7,3
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (111)
Erik M
Erik M
2015-10-28

Typ av fula, definitivt bullriga och trångt, men värt att besöka för en dag eller två bara för att få en känsla av urbana Costa Rica. Observera att "San Jose" internationella flygplats är inte i San Jose alls utan snarare Alajuela, så om du planerar att ansluta till flygplatsen, planera din tid i och runt Alajuela stad, inte San Jose.

Caroline Carlos
Caroline CarlosSan José
2015-08-04

Om du vill ha en blandning av natur och stad, ta på San José. Det är nära flygplatsen (flyga in i Liberia i stället om du är på väg till stränderna / Guanacaste), och du har restauranger, läsk (vad lokalbefolkningen kallar hole-in-the-väggar), och museer när du kommer tillbaka från din dag utflykter skogar och vulkaner.

Tilly
TillySan Luis Obispo
2017-02-27

När gick till Costa Rica, vi var tvungna att gå igenom denna stad eftersom flygplatsen var belägen här. Det såg verkligen smutsiga och det finns en tredje världen stad känsla. Jag kände mig som jag inte kunde lita på människorna där eftersom jag var rippat när jag växlade mina pengar på flygplatsen. De verkar som försäljare vid disken. De flesta platser tar amerikanska dollar så känner att du måste skynda sig att växla pengar. Hitta de bästa valuta för pengarna till utbyte.

David D
David DBurns
2014-09-24

The Capital of Costa Rica. Den internationella flygplatsen ligger här och är 1-1 / 2 enhet till Los Suenos och Casa Buen dia. Planera en övernattning och göra vissa dagsturer till Arenal och Poas Volcano talet. Eller bara ta en titt på staden. Ett problem, massor av trafik och navigera på gatorna är inte lätt. Bästa är att hyra en privat chaufför för dagen. Det finns mycket att se här. Mest Tico-talet, Costa Rica: s som är, talar engelska. Pura Vida

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 500 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i San José är juni, med ett genomsnitt på 624 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 537 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 571 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I San José är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,9 °C/73,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 30,2 °C/86,4 °F. Den kallaste månaden är september, med en genomsnittstemperatur på 18,0 °C/64,4 °F.
Närmaste flygplatsen för San José är San José Tobias Bolanos (SYQ) (6,72 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: San José Juan Santamaria (14,77 km) Quepos (54,24 km) Fortuna (67,89 km)

Planera en resa till Costa Rica