Quepos

21 okt. 201922 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Quepos inkluderar Cabinas Paraiso Pez Vela, Hotel Malinche och Wide Mouth Frog baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Quepos genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Quepos

från 998 SEK
från 1 499 SEK
från 2 918 SEK

Vad säger resenärer om Quepos?

9,8
Friluftsmänniskor
8,8
Familjeresenärer
8,7
Äventyrsresenärer
7,5
Backpackers
6,2
Studenter
Medlemmars omdömen (15)
Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2015-10-25

Trevlig stad på Stillahavskusten ca 3 timmars bilfärd från San José. Bästa stället att hitta ett hotell och stanna ett par dagar om du vill kolla in Manuel Antonio. Massor av hotell och restauranger att tjäna många turister som kommer till området

Tulemar Dave
Tulemar DaveManuel Antonio
2015-07-16

Liten stad, men massor av saker att göra. Barer, diskotek, shopping, lokala restauranger, olika tjänster, och Marina inom gångavstånd. Njut av solnedgången från Malecon, eller besöka bondens marknad varje fredag ​​och lördag.

David D
David DBurns
2014-09-22

Ligger en Hr. söder om Los Suenos. Besök Manuel Antonio National Park. Bra mat och restauranger för en dagsutflykt från Casa Buen Dia. Turer.

Joanna Rolston
Joanna RolstonAnn Arbor
2013-03-29

Jag haft vår vistelse i Quepos. Det är en pittoresk liten fiskeby vid Stilla kostnaden för Costa Rica. Vädret är varmt, platsen är säker, och lokalbefolkningen är vänliga. Vad mer kan man begära? Det är ett bra ställe att bo när utforska Manuel Antonio National Park och de fantastiska stränderna runt området. Det är inte en stor, happenin "storstad; Det har mer av en sömnig by känsla. Mycket trevlig och rolig plats att besöka.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 756 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Quepos är april, med ett genomsnitt på 1 214 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 731 SEK per natt. Det är 30 % lägre än det genomsnittliga priset 955 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Quepos är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 26,6 °C/79,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 30,6 °C/87,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 21,0 °C/69,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Quepos är Quepos (XQP) (2,33 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: San Isidro del General (50,29 km) San José Tobias Bolanos (58,30 km) San José Juan Santamaria (63,15 km)

Planera en resa till Costa Rica