Puerto Limón

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Puerto Limón inkluderar Inti Resort And Villas, Aiyana Lodge och VIP Hotel Playa Negra baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Puerto Limón genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Puerto Limón

från 387 SEK
från 680 SEK
från 661 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 599 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Puerto Limón är augusti, med ett genomsnitt på 961 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 699 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Puerto Limón är Limon (LIO) (4,14 km).

Planera en resa till Costa Rica