Medellín

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Medellín inkluderar Legend 1248 Conquerors, InterContinental Hotels Medellin och Hotel Portales Del Campestre baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Medellín genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Medellín

från 284 SEK
från 428 SEK
från 1 184 SEK

Vad säger resenärer om Medellín?

9,8
Nattuggla
8,3
Friluftsmänniskor
8,2
Äventyrsresenärer
8,2
Backpackers
7,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (117)
Jim Bachert
Jim BachertLos Angeles
2017-01-11

Do not believe US Department of resevarningar statliga eller påverkas av vad du har sett på Narcos. Skulle du vara försiktig när du besöker Colombia (eller Detroit, Oakland, eller Camden)? Ja självklart. Denna stad var en gång faktureras den farligaste staden i världen, men de har lagt det bakom dem. Min hela upplevelsen här var ingenting annat än positiv och detta är min favorit stad hittills i Colombia, om inte en av mina favoriter i världen. Jag kom hit knappt talar spanska, men de fantastiska människor i denna stad behandlade mig med gästfrihet en vän. Några saker jag älskade om staden: - Gorgeous vårlikt väder året runt; det är "City of Eternal Spring" - blomstrande nattliv - Vänliga lokalbefolkningen - Och naturligtvis den berömda paisas (vackra kvinnor i Medellin)

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2015-12-28

Medellin är den ekonomiska motorn i Colombia ekonomi. Det är också den kulturella centrum av de centrala högländerna i Colombia, vars invånare är smeknamnet Paisas. Hela regionen är erkänd runt om i landet för sin entreprenörsanda och hög engagemang för hög kundservice. Staden är mycket ren och vacker, och invånarna är mycket stolta över att behålla sina stora grönområden. Kolla tunnelbanan, och ta en tunnelbana kabel för att få en fantastisk utsikt över staden.

Noel Lau
Noel LauMadrid
2015-07-11

En gång känd som "den farligaste staden" Medellin har skakat av besudlade image och återuppstår som den mest innovativa och moderna staden i Colombia, om inte hela Latinamerika. Medellin har inte bara den perfekta vårlikt väder året runt, det har också en väl utformad och planerade kollektivtrafiksystem. Människorna är bland de vänligaste och mest gäst i Colombia. Staden erbjuder också ett bra utbud av restauranger, barer och nattklubbar runt Parque Lleras. En perfekt utförande av skönhet och framsteg, Medellin lockar inte bara besökare, hon förför dem att stanna längre.

elejara
elejaraMaracay
2015-05-09

Legenden sa att om en kvinna röra bollar av denna botero staty hon kan hitta en bra colombianska pojke. Detta är i plaza de botero (Botero torg) i mitten Medellín kallar även Parque Berrio (Berrio park)

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 302 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Medellín är augusti, med ett genomsnitt på 1 285 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 378 SEK per natt. Det är 19 % lägre än det genomsnittliga priset 452 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Medellín är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 17,5 °C/63,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 22,8 °C/73,0 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 12,0 °C/53,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Medellín är Medellin Enrique Olaya Herrera (EOH) (2,33 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: José María Córdova International (18,60 km) Urrao (68,09 km) Anderna (74,67 km)

Planera en resa till Colombia