Leticia

30 jan. 202031 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Leticia inkluderar Waira Suites, Hotel Anaconda och Omshanty Jungle Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Leticia genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Leticia

från 688 SEK
från 895 SEK

Vad säger resenärer om Leticia?

9,8
Miljöresenärer
8,0
Backpackers
8,0
Friluftsmänniskor
8,0
Äventyrsresenärer
6,0
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (9)
Ramona Flume
Ramona FlumeAustin
2017-01-06

Leticia är Colombia sydligaste stad och även om själva staden är blygsam i storlek, är den livliga hamnen en av de största på Amazonfloden. Det är en livlig djungel stad, full av spännande gata mat, flod prospektering turer och närliggande ursprungsbefolkningen som besökarna kan uppleva som en del av den nyligen kämpat ekoturism i området. Oavsett attraktioner du väljer att se, är Leticia en fantastisk stad att upptäcka gamla colombianska och Amazonas levnadssätt.

Carlos Castillo
Carlos CastilloBogotá
2013-08-13

Att ta ett bad i Amazonfloden. Denna sjö kallas "Yahuarcaca". Små båtar och kajak är det enda sättet att få tillgång till det. Se till att du åker dit.

Charles Meier
Charles MeierStockholm
2017-01-06

Leticia i Amazonas var en vacker upplevelse. Jag studerade spanska vid Amazon spanska College (www.amazonspanishcollege.com) och träffade många lokalbefolkningen.

Andreitha Castillo
Andreitha CastilloLeticia
2017-01-06

Supr Chevere Leticia (Y)

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 213 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Leticia är oktober, med ett genomsnitt på 363 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 300 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Leticia är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 27,1 °C/80,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 31,9 °C/89,4 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 21,6 °C/70,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Leticia är Leticia (LET) (1,25 km).

Planera en resa till Colombia