Cartagena

1 sep. 20192 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cartagena inkluderar Holiday Inn Express Cartagena Bocagrande och InterContinental Hotels Cartagena DE Indias baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cartagena genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cartagena

från 483 SEK
från 707 SEK
från 1 561 SEK

Vad säger resenärer om Cartagena?

9,8
Historieälskare
9,0
Nattuggla
8,1
Äventyrsresenärer
7,6
Backpackers
6,8
Matälskare
Medlemmars omdömen (117)
Francielli Berte
Francielli BerteSão Paulo
2016-04-13

Fantastisk stad med god mat och chatty människor. Isla Baru och Isla del Pirata är fantastiskt. Cafe del Mar har en otrolig utsikt.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2015-10-24

mycket toristic men ändå ett måste i colombia, också det finns en hel del av fullständiga men fina stränder bra för simning. Den gamla staden är woth att stanna min. 2 dagar även finns ofta stora Crusader fartyg

Noel Lau
Noel LauMadrid
2015-07-10

En saga som stad, är Cartagena kronjuvelen i Colombia turism. Innesluten i 16-talet befäst mur, med lummiga torg, charmiga koloniala hus, färgstarka balkonger, är bilden perfekt den historiska stadskärnan i Cartagena. Du kommer att förälska sig i denna plats bara genom att gå sina kullerstensgator. Centret pulserar av liv; under dagen, lokalbefolkning och turister dela sina smala gator; på natten, barer och restauranger packad med folk ivriga att dricka i den romantiska atmosfären som Cartagena utstrålar. Cartagena är en plats som har något för varje besökare: lyx resenären eller budget backpacker.

Nicholas  Manolelis
Nicholas Manolelis
2015-03-29

Cartagena är en vacker muromgärdad kolonial stad som sitter på Västindien. Det finns fantastiska restauranger, stor historia, fantastiska väder och vackra stränder och öar du kan besöka med båt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 636 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cartagena är december, med ett genomsnitt på 990 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i augusti förra året var 813 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cartagena är den förväntade genomsnittstemperaturen i augusti 28,9 °C/83,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 33,3 °C/91,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 23,8 °C/74,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Cartagena är Cartagena (CTG) (6,67 km).

Planera en resa till Colombia

I och omkring Cartagena