Buenaventura

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Buenaventura inkluderar Suenos Del Pacifico, Papagayos Beach Hotel och Hotel Canarias baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Buenaventura genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Buenaventura

från 804 SEK
från 380 SEK
från 598 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 374 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Buenaventura är april, med ett genomsnitt på 524 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 586 SEK per natt. Det är 24 % högre än det genomsnittliga priset 445 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Buenaventura är Buenaventura (BUN) (10,73 km).

Planera en resa till Colombia