Barranquilla

23 feb. 201924 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Barranquilla inkluderar Wyndham Garden Barranquilla och MS Alto Prado Superior baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Barranquilla genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Barranquilla

från 281 SEK
från 464 SEK
från 641 SEK

Vad säger resenärer om Barranquilla?

9,8
Familjeresenärer
9,4
Matälskare
8,5
Nattuggla
8,3
Äventyrsresenärer
7,6
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (17)
Ricky Rutledge
Ricky RutledgeBarranquilla
2017-01-06

Bra igen Jag är partisk coz jag bor här, men "Quilla har många dolda läckerheter, inte uppenbara för den oinvigde. Först och främst folket, utåtriktad och sällskaplig. Vädret perfekt om du gillar det varma. Inte ett stort utbud av turistliknande aktiviteter, men om du låter mig veta, ska jag visa dig de dolda skatter som florerar på varje hörn. Och naturligtvis finns det berömda Carnaval de Barranquilla i februari när platsen går galet. Och slutligen "Quilla är den perfekta central plats att utforska den underbara Karibien kust Colombia .... Colombia es pasion!

Stephy
StephyEarth
2013-10-22

Ljuva hem

Marisabella Mancini
Marisabella ManciniMiami Beach
2013-09-27

Hemstad. Du måste älska det.

jaime ramos
jaime ramos
2013-03-04

finnas en fantastisk stad och den privata stranden är vackra

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 440 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Barranquilla är januari, med ett genomsnitt på 440 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 379 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 386 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Colombia

I och omkring Barranquilla