Hotell i Iqaluit

Hitta det bästa hotellet i Iqaluit för dina datum, efter pris eller preferens

Jämför hotellerbjudanden från hundratals leverantörer, allt på ett och samma ställe

Håll utkik efter hotell i Iqaluit med fri avbokning eller utmärkt betyg

Pålitliga hotelleverantörer i Iqaluit

Se alla hotell i Iqaluit

hotel-map-preview-background

Hotell i Iqaluit som betygsatts som bäst av andra resenärer

Betygsatt av resenärer som det bästa i staden. Dessa vistelser har alla fått högsta betyg för renlighet, kundservice och läge.
Se mer

Hitta ett hotell i hjärtat av Iqaluit

Kom först i kön vid de främsta attraktionerna i Iqaluit genom att bo nära dem.

Missa inga erbjudanden

Ligg steget före. Hitta de bästa resorna med hjälp av de senaste erbjudandena, tipsen och nyheterna.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs vår integritetspolicy för mer information.

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Iqaluit inkluderar Aqsarniit Hotel and Conference Centre baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Iqaluit genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hitta billiga hotell i Iqaluit: Vanliga frågor

I Iqaluit är den förväntade genomsnittstemperaturen i april -13°C. Den varmaste månaden är vanligtvis juli, vilken har genomsnittet på 11°C. Den kallaste månaden är januari med en genomsnittlig temperatur på -30°C. Den regnigaste månaden är augusti och den torraste månaden är februari.
Du kan alltid avboka eller ändra din hotellbokning om du behöver, men håll utkik efter hotell i Iqaluit med fri avbokning eller flexibla bokningsalternativ om du vill skydda dina pengar. Vissa hotell tillåter dig att avboka och få dina pengar tillbaka om dina planer ändras.
Självklart – det billigaste hotellerbjudandet som vi hittat inom de närmaste 7 dagarna är 3.513 SEK per natt. Om du behöver något inom de närmaste 24 timmarna, har vi hittat någonstans att bo åt dig för 3.704 SEK per natt.
Det genomsnittliga priset på ett hotell under veckan är 3.513 SEK per natt, och det genomsnittliga priset på helgerna är 3.704 SEK. Sammantaget ser det ut som den billigaste dagen att boka en vistelse i Iqaluit kan vara onsdag.
Närmaste flygplats till Iqaluit är Iqaluit flygplats (YFB), som ligger 2.4 km från centrala Iqaluit.
Vi kollade närmare på några siffror i vår kalender och fann att onsdag är den billigaste dagen att boka ett hotell i Iqaluit. Och den dyraste dagen verkar vara söndag
Det genomsnittliga priset för ett 3-stjärnigt hotell i Iqaluit är för närvarande runt 3.609 SEK per natt. Och det billigaste 3-stjärniga hotellet vi hittade kostar 3.513 SEK per natt.
På den här sidan visar vi preliminära priser för att hjälpa dig att välja bland en mängd olika alternativ. Priserna på denna sida är preliminära uppskattningar baserade på sökningar som gjorts av resenärer på Skyscanner, vilka kan komma att ändras.

Fler resealternativ