Rangoon

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rangoon inkluderar Chatrium Hotel Royal Lake Yangon, Clover City Center Hotel och Merchant Art Boutique Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rangoon genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rangoon

från 362 SEK
från 587 SEK
från 1 061 SEK

Vad säger resenärer om Rangoon?

9,8
Historieälskare
9,0
Andliga sökare
8,7
Äventyrsresenärer
8,4
Backpackers
6,7
Tjejer som Reser Ensamma
Medlemmars omdömen (77)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
2016-12-16

Yangon fortfarande har en så rik "gamla världen" Asian feel.The burmesiska folket är mycket varm. Älska marknader i staden, och naturligtvis den fantastiska Swedgon Paya en av de heligaste platserna till buddhister. . . 325 fot hög prydd med tusentals diamanter och andra ädelstenar, är det en en av ett slag tempel.

Georgina Iraheta
Georgina IrahetaAten
2017-05-09

I början visste jag inte om jag var i Bangladesh eller Burma. Yangon är galen plats, men om du kommer med ett öppet sinne snart kommer du att upptäcka att det är charm.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Även om det är lätt det bästa-anslutna plats i Burma, dammigt, oordnade Yangon fortfarande känns ganska långt ur vägen. Med undantag av den magnifika Shwedagon Pagoda, det är utan särskilt minnesvärda sevärdheter, men intressanta bakgator och välsmakande tehus kultur (en fisk mohinga och vissa diabetes framkallande söt burmesiska te) gör det till en plats värd en natt av din tid, om ingenting mer.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2017-10-29

Jag gillade faktiskt Yangon mycket mer än jag trodde jag skulle. Jag brukar försöka att undvika att spendera en hel del tid i den största staden i ett land bara för att de ibland har en sort-av bla internationell brist-på-kultur. Men jag blev positivt överraskad att hitta en hel del intressant lokal kultur i Yangon, verkligen vänliga människor, god mat och fantastiska marknader. På nedåtsidan, är Yangon smärtsam bullriga och trafikfyllda.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 325 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rangoon är augusti, med ett genomsnitt på 874 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 387 SEK per natt. Det är 18 % lägre än det genomsnittliga priset 461 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rangoon är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,8 °C/60,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 21,9 °C/71,4 °F. Den kallaste månaden är maj, med en genomsnittstemperatur på 3,9 °C/39,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Rangoon är Rangoon (RGN) (11,89 km).

Planera en resa till Burma