Nyaungu

25 apr. 201926 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nyaungu inkluderar New Wave Guesthouse, Eden Motel 1 och Shwe Nadi Guest House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nyaungu genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 232 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nyaungu är november, med ett genomsnitt på 366 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 280 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 297 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nyaungu är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 5,4 °C/41,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 23,5 °C/74,3 °F. Den kallaste månaden är april, med en genomsnittstemperatur på 5,8 °C/42,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Nyaungu är Nyaung-u (NYU) (2,79 km).

Planera en resa till Burma