Naypyidaw

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Naypyidaw inkluderar Hilton Nay Pyi Taw, Kempinski Hotel Nay Pyi Taw och Nandar Thiri Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Naypyidaw genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Naypyidaw

från 381 SEK
från 424 SEK
från 767 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 399 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Naypyidaw är augusti, med ett genomsnitt på 487 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 449 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Naypyidaw är Naypyidaw Airport (NYT) (4,59 km).

Planera en resa till Burma