Mandalay

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mandalay inkluderar Hotel Aurora, The Link 83 Mandalay Boutique Hotel och 79 Living Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mandalay genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mandalay

från 375 SEK
från 726 SEK
från 1 064 SEK

Vad säger resenärer om Mandalay?

9,8
Familjeresenärer
7,5
Andliga sökare
7,5
Historieälskare
7,5
Backpackers
7,5
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (35)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Har någonsin ett namn frammanas så mycket roman, med så lite payoff, som den för omtalade Mandalay? Dålig mat och minimala sevärdheter att se att detta oförklarligt berömda stad en av de minst viktiga stopoffs i Sydostasien. Mandalay Palace är en rekonstruktion i mitt i en militärförläggning, och Mandalay Hill i huvudsak en jätte, ledsen, dammiga souvenirbutik. Människor är vänlig nog, men den fruktansvärda kulinariska scen (även för Burma) gör kommer hit alls en allvarlig fråga.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
2017-01-06

Antika huvudstaden, inte långt från Bagan! Trevligt att klättra Manadalay Hill och se vyn. Forntida kungliga Moat och Palace (inte säker på om kan gå inuti)

Harold
HaroldBrooklyn
2017-01-06

Bilden av Mandalay är mycket mer romantiskt än verkligheten. Mandalay är förorenad, upptagen, och saknar de kulturella monument och historiska arkitektur andra städer. Även om du kanske känner sig tvingade att besöka, den största plus här är att kunna säga att du gick. Om du besöka, lindra smärtan med ett besök på en dockteater. Attraktionerna här är inomhus.

phyowaithan
phyowaithan
2012-11-10

Vy över Mandalay

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 288 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mandalay är september, med ett genomsnitt på 588 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 288 SEK per natt. Det är 18 % lägre än det genomsnittliga priset 342 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mandalay är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 25,5 °C/77,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 37,0 °C/98,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 12,0 °C/53,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Mandalay är Mandalay (MDL) (32,22 km).

Planera en resa till Burma