Dobrinishte

18 dec. 201919 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dobrinishte inkluderar Pirin Dream, Villa Tsvetelina, Alexandia Complex och Yana Guest House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dobrinishte genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dobrinishte

från 332 SEK
från 445 SEK
från 659 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 326 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dobrinishte är december, med ett genomsnitt på 891 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 427 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Bulgarien