Burgas

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Burgas inkluderar Family Hotel Sofi, Hotel & Spa St. George och Hotel More baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Burgas genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Burgas

från 361 SEK
från 467 SEK
från 1 214 SEK

Vad säger resenärer om Burgas?

9,8
Familjeresenärer
7,7
Friluftsmänniskor
7,3
Äventyrsresenärer
7,2
Miljöresenärer
6,5
Backpackers
Medlemmars omdömen (29)
fillipa tr
fillipa trСевлиево
2015-02-17

Arkutino stranden är en del av den bevarade för floden Ropotamo, nära Burgas, Bulgarien. Stranden är täckt med sand liljor - skyddade arter. Du kan göra fantastisk strand vandring - gå genom sanddynerna, bada i havet, hoppa från klipporna.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2014-12-17

Detta är trevligt hamnstad vid Svarta havet. Fortfarande behöver en del arbete men mycket bättre än Rumänien och de bygger. Järnvägsstationen har gratis internet. Trevligt område för shopping med ingen trafik.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
2014-06-18

Burgas är längst västra delen av Svarta havet och är en av Bulgariens största hamnar. Jag var här på en kant löper från Turkiet med min fru under 2008. Bortsett från att vandra de två huvudgator, som har några vackra sekelskiftesbyggnader färgade pastellfärger, och promenader längs stranden (där det är omöjligt att komma ifrån åsynen av kranar och tankfartyg), fanns det inte en hel del att göra.

Sonia Nammas
Sonia Nammasal Zarqa
2017-01-06

Turister kan lära sig mer om staden och andra intressanta fakta i utläggningar av det regionala historiska museum Burgas, som är belägna i några byggnader. Bilder och dokument i samband med de mest moderna historia Burgas - efter 1878 till 1970-talet presenteras i historiska utställning. Arkeologiska fynd från antiken och medeltiden presenteras i det arkeologiska Exposition den 21 Aleko Bogoridi Str. Historien om skeppsbygge på Svarta havet sedan mitten av den 2: a århundradet f.Kr. presenteras med en speciell samling artiklar. Här kan besökarna lära sig mer om historien om Burgas under den första och den andra bulgariska imperiet och den fallande av staden under osmanskt herravälde.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 386 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Burgas är juli, med ett genomsnitt på 498 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 349 SEK per natt. Det är 23 % lägre än det genomsnittliga priset 431 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Burgas är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 9,8 °C/49,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 27,2 °C/81,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,1 °C/34,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Burgas är Burgas (BOJ) (8,81 km).

Planera en resa till Bulgarien