Asenovgrad

16 dec. 201917 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Asenovgrad inkluderar Hikers Hostel, Apartments Rosina och Complex Old Times 2 - Belintash baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Asenovgrad genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Asenovgrad

från 405 SEK
från 599 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 399 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Asenovgrad är december, med ett genomsnitt på 474 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 387 SEK per natt. Det är 12 % lägre än det genomsnittliga priset 434 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Asenovgrad är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 2,1 °C/35,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,7 °C/87,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −2,9 °C/26,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Asenovgrad är Plovdiv (PDV) (7,01 km).

Planera en resa till Bulgarien