Vitória

25 apr. 201926 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Vitória inkluderar Quality Hotel Vitoria, Golden Tulip Porto Vitória och Quality Suites Vila Velha baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Vitória genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Vitória

från 433 SEK
från 506 SEK
från 640 SEK

Vad säger resenärer om Vitória?

9,8
Familjeresenärer
7,6
Backpackers
6,9
Friluftsmänniskor
6,9
Historieälskare
6,9
Matälskare
Medlemmars omdömen (18)
Carl Koytzan
Carl KoytzanRenton
2013-05-11

Jag seglade in i denna stad när jag var en kund rep. och jag tyckte det var vackert. Denna plats är inte vacker turist men en riktig stad, med riktiga människor som har välsignats med en vacker kustlinje och hamnen. Det finns en massiv bro som förbinder fastlandet med ön. Samt och ganska illavarslande var det fängelse som man ser när det seglar in Vitoria. Staden är kul med som alltid stora människor som bor i Brasilien. Night lights särskilt längs kusten är också trevligt. Stora stranden.

Ben Ponkratz
Ben PonkratzGreen Bay
2014-03-12

En avkopplande stad med fina stränder och cykelvägar men ingenting otroligt

Carla Ribeiro
Carla Ribeiro
2019-02-22

ES, tem lindo lugares lindo, praia montanha, tudo muito o próximo e custo x benefício, passear sem gastar muito.

ANA  Amaral
ANA Amaral
2019-01-18

amei vila velha Vitória praia da ilha do boi e coqueiral de Itaparica tudo de bom.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 341 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Vitória är mars, med ett genomsnitt på 439 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 366 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 374 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Vitória är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 27,1 °C/80,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 32,8 °C/91,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 18,8 °C/65,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Vitória är Vitória (VIX) (5,85 km).

Planera en resa till Brasilien