Vitória

23 nov. 201924 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Vitória inkluderar Red Roof Inn Vitoria, Comfort Suítes Vitória och Golden Tulip Porto Vitória baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Vitória genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Vitória

från 417 SEK
från 510 SEK

Vad säger resenärer om Vitória?

9,8
Familjeresenärer
8,1
Friluftsmänniskor
7,6
Hälsa
7,1
Matälskare
6,4
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (53)
Carl Koytzan
Carl KoytzanRenton
2013-05-11

Jag seglade in i denna stad när jag var en kund rep. och jag tyckte det var vackert. Denna plats är inte vacker turist men en riktig stad, med riktiga människor som har välsignats med en vacker kustlinje och hamnen. Det finns en massiv bro som förbinder fastlandet med ön. Samt och ganska illavarslande var det fängelse som man ser när det seglar in Vitoria. Staden är kul med som alltid stora människor som bor i Brasilien. Night lights särskilt längs kusten är också trevligt. Stora stranden.

Ben Ponkratz
Ben PonkratzGreen Bay
2014-03-12

En avkopplande stad med fina stränder och cykelvägar men ingenting otroligt

Erika Gregório
Erika Gregório
2019-07-24

Um lugar pouco explorado pelos brasileiros porém encantador, excelente para quem busca cultura, arquitetura, alimentos saudáveis e opções para passeio.

Patrícia Souza
Patrícia Souza
2019-07-13

Lugar lindo com praias maravilhosas e subindo as montanhas ainda encontra cidades aconchegantes como domingos Martins e pedra azul

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 361 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Vitória är september, med ett genomsnitt på 522 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 373 SEK per natt. Det är 21 % lägre än det genomsnittliga priset 452 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Vitória är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,2 °C/79,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 32,8 °C/91,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 18,8 °C/65,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Vitória är Vitória (VIX) (5,85 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Guarapari (42,14 km)

Planera en resa till Brasilien