Teixeira de Freitas

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Teixeira de Freitas inkluderar Pioneiro Hotel och Hotel Cantinho Verde baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Teixeira de Freitas genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Teixeira de Freitas

från 379 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 286 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Teixeira de Freitas är juni, med ett genomsnitt på 386 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 348 SEK per natt. Det är 5 % högre än det genomsnittliga priset 329 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Teixeira de Freitas är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 18,7 °C/65,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 20,5 °C/68,9 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 13,3 °C/55,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Teixeira de Freitas är Caravelas (CRQ) (56,80 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Prado (59,08 km) Mucuri (63,31 km) Nanuque (70,32 km)

Planera en resa till Brasilien

I och omkring Teixeira de Freitas