São Paulo

27 sep. 201928 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i São Paulo inkluderar Holiday Inn SAO Paulo Parque Anhembi, Tryp Sao Paulo Higienópolis Hotel och Tryp Sao Paulo Naçoes Unidas Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i São Paulo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i São Paulo

från 605 SEK
från 860 SEK
från 2 264 SEK

Vad säger resenärer om São Paulo?

9,8
Matälskare
9,3
Affärsresenärer
9,2
Nattuggla
7,7
Familjeresenärer
7,0
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (517)
Francielli Berte
Francielli BerteSão Paulo
2016-04-13

Min favoritplats i världen. Nej, jag skojar inte. São Paulo är bullriga, kaotisk, trångt, men jag älskar.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2016-01-30

När du är i São Paulo, se till att du kolla in den otroliga street graffiti konst, Instituto Butantan och dess ormar och köpa några fantastiska skor på Galeria Melissa. Om du vill ta en drink med en fantastisk utsikt, gå till Skye restaurang.

Harold
HaroldBrooklyn
2016-01-24

Sao Paolo är den största staden på södra halvklotet och det är både omfattande och sofistikerade. Hem till stor arkitektur, exceptionella livsmedel, några av de bästa gatukonst på planeten och pulserande nattliv. Sao Paolo kan hålla sin egen mot New York eller London, är den enda nackdelen de höga nivåerna av våld och brott. Säkerhetsproblem är påtaglig. Fast inte så kvävande som i Johannesburg, kan du inte låta bli att oroa lite och vi var ständigt påminns om att klä ner, inte bära värdesaker, och för att undvika att ta foton eller prata på våra telefoner samtidigt på allmänna gator eller i transit genom taxi. Det är också viktigt att få råd om var och när du kan gå mot att ta en bil. Förändringarna situationen beroende på vilken tid på dagen och veckodag och chansen att du kommer att vilja ta taxi från punkt till punkt för det mesta i vissa områden. Vila Madalena och Jardim området är relativt säker och de bästa områdena för att utforska till fots. Sao Paolo är en 5 stjärna stad men säkerheten är en stor kritiker. Om du oroar en hel del, kan du vara bättre att gå någon annanstans. Chansen att något hemskt kommer att hända är smal men rån är vanliga och ibland vänder våldsamma (särskilt när människor motstå). Varje lokal och varje expat har en historia.

julia santos
julia santosSão Paulo
2016-02-22

stor stad att besöka! nattliv är bara fantastisk och restauranger och köpcentra är att dö för! Plus stora museer och teatrar! ÄLSKADE DET

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 508 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i São Paulo är april, med ett genomsnitt på 666 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 666 SEK per natt. Det är 9 % högre än det genomsnittliga priset 606 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I São Paulo är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 19,9 °C/67,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 28,9 °C/84,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 13,0 °C/55,4 °F.
Närmaste flygplatsen för São Paulo är São Paulo - Congonhas (CGH) (8,73 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Internacional de São Paulo/Guarulhos (20,41 km) Santos (50,93 km) Bragança Paulista (67,01 km)

Planera en resa till Brasilien