Salvador

17 jan. 201918 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Salvador inkluderar Quality Hotel & Suites Sao Salvador, Sotero Hotel och Bahiamar Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Salvador genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Salvador

från 473 SEK
från 368 SEK

Vad säger resenärer om Salvador?

9,8
Familjeresenärer
9,0
Hälsa
8,9
Historieälskare
8,2
Friluftsmänniskor
7,8
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (65)
Sabrina Gonçalves
Sabrina GonçalvesLos Angeles
2016-07-18

Om du går till Salvador bo nära stranden Porto da Barra, har barer, shopping, bar fyr stranden, med många Värdshus och hotell, med Salvador buss kan du besöka den historiska staden och andra turistattraktioner.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2016-07-18

Salvador är huvudstad i delstaten Bahia, Brasilien och brukar kallas Salvador de Bahia. Eftersom det var centrum för slavhandeln är det Afro centrala Brasilien. Det har stor arkitektur och producerar världens största karneval.

Luiza Brito
Luiza BritoSalvador
2017-01-06

Bra ställe, många sevärdheter, behöver du bara vara noga med att inte gå in i farliga delar av staden. Linguage: Portugisiska, Brasilien

Carl Koytzan
Carl KoytzanRenton
2013-04-16

Detta är en vacker stad från en lantlig synpunkt. När du anger staden som jag gjorde från hamnen, kommer du att se en rund byggnad som nu används för handlarna. Detta var den byggnad som används för att lagra slavar innan de såldes rätt ut framför denna buiilding

Planera en resa till Brasilien