Rondonópolis

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rondonópolis inkluderar Hotel Bananeiro, Hotel Nacional och Hotel Talismã baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rondonópolis genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rondonópolis

från 381 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 362 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rondonópolis är juni, med ett genomsnitt på 499 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 462 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 446 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rondonópolis är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 24,8 °C/76,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 31,5 °C/88,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 11,1 °C/52,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Rondonópolis är Rondonópolis (ROO) (9,48 km).

Planera en resa till Brasilien