Rio de Janeiro

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rio de Janeiro inkluderar Plaza Barra First, Best Western Premier Arpoador Fashion Hotel och Hotel Laghetto Stilo Barra Rio baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rio de Janeiro genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rio de Janeiro

från 462 SEK
från 749 SEK
från 2 348 SEK

Vad säger resenärer om Rio de Janeiro?

9,8
Friluftsmänniskor
8,5
Äventyrsresenärer
8,4
Hälsa
7,8
Nattuggla
7,6
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (691)
renata bastos
renata bastos
2017-01-06

Pedra do arpoador

Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-03-15

RIO DE JANEIRO Rio de Janeiro Rio är en vacker mycket stora staden miljoner. Ligger på de längsta, vitaste och bredaste stränderna du kan tänka dig. Jag tror att du vet namnen på alla låtar om dessa stränder, såsom: Ipanema & Copacabana. Besöka jättebild av Jesus med utsikt över staden, med en park full av vackra stora enorma fjärilar är vad jag rekommenderar, det är om du är i djungeln. Men Rio har också en mörk sida tänk bara på de många favela-talet. Så det finns en hel del fattigdom och du bör som turist ser väl på dina saker och titta på din plånbok. På kvällen är bäst att gå ut med en grupp ledd av en guide. Ett besök på en av de samba skolor är Plataforma visa ett måste.

. Troy
. TroyMiravet
2016-02-26

Rio har att vara den mest utomordentligt vackra storstad i världen. Varje gång jag kommer hit, det spelar ingen roll vilken väg jag ser, det är bara ... WOW! Men skönhet kommer till en kostnad, som många andra har påpekat, även till synes exklusiva delar av staden kan vara riskabelt - speciellt om du inte ser ut som en lokal. Låt inte att skjuta du utforska denna fantastiska pärla av en plats. Vädret är ganska bra året runt, också.

7 of 9
7 of 9Atlanta
2016-01-14

Roliga människor och aktiviteter. Berg, stränder och fantastisk mat. Alltid en bra tid

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 537 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rio de Janeiro är februari, med ett genomsnitt på 737 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 599 SEK per natt. Det är 7 % lägre än det genomsnittliga priset 644 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rio de Janeiro är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 25,8 °C/78,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 33,1 °C/91,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 17,2 °C/63,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Rio de Janeiro är Rio de Janeiro Santos Dumont (SDU) (4,82 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Internacional do Rio de Janeiro/Galeão - Antonio C (11,09 km) Santa Cruz (72,86 km)

Planera en resa till Brasilien