Presidente Prudente

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Presidente Prudente inkluderar Hotel Chantilly, Brasão Palace Hotel och Hotel Rota do Pantanal baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Presidente Prudente genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Presidente Prudente

från 512 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 250 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Presidente Prudente är december, med ett genomsnitt på 487 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 487 SEK per natt. Det är 17 % högre än det genomsnittliga priset 401 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Presidente Prudente är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 21,6 °C/70,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 26,0 °C/78,8 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 12,5 °C/54,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Presidente Prudente är Presidente Prudente (PPB) (7,33 km).

Planera en resa till Brasilien