Manaus

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Manaus inkluderar Comfort Hotel Manaus, Holiday Inn Manaus och Sleep Inn Manaus baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Manaus genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Manaus

från 399 SEK
från 867 SEK

Vad säger resenärer om Manaus?

9,8
Äventyrsresenärer
9,2
Familjeresenärer
9,0
Miljöresenärer
9,0
Friluftsmänniskor
8,5
Historieälskare
Medlemmars omdömen (70)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2017-05-05

inget speciellt men ett bra ställe att vara, är en gratisprogrammen bra plats att sitta på marknaden dricker en öl lyssna på forro en titta på rio neger. Naturligtvis en startpoint till rainforrest

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-04-03

Här är mitt i Amazonas regnskog och du är i en stad som är stor och levande och på Amazonfloden - wow. Upptagen och varmt och fuktigt med djungeln inte långt borta.

Salvador Dias
Salvador DiasLissabon
2014-06-05

Detta något som man inte får förlora. Först är i djungeln, eller åtminstone mycket nära. Då måste du se möten av floderna, Solimões och The Black River och två vatten svarta och bruna de inte blanda långt. Andra du är på en frizon marknaden, som gör platsen en viktig industriell Pole. Och för det tredje har man nu en direkt air flight från Lissabon till Manaus av Portugueses företaget TAP. Inte alla lösa det ...

lilicedt
lilicedtLos Angeles
2017-01-06

Det finns inget som att gå in i regnskogen, att känna ett med naturen. Manaus erbjuder en stor låt för att komma in i hjärtat av Amazonas för att bo på en Eco Lodge.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 312 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Manaus är september, med ett genomsnitt på 349 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 337 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 330 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Manaus är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 28,3 °C/82,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 33,7 °C/92,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 23,2 °C/73,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Manaus är Ponta Pelada (PLL) (6,38 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Manaus (8,54 km)

Planera en resa till Brasilien