Cataratas del Iguazú

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cataratas del Iguazú inkluderar Ibis Budget Foz Do Iguacu, Mirante Hotel och Hostel Green House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cataratas del Iguazú genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cataratas del Iguazú

från 337 SEK
från 586 SEK
från 2 269 SEK

Vad säger resenärer om Cataratas del Iguazú?

9,8
Friluftsmänniskor
8,9
Familjeresenärer
8,8
Miljöresenärer
7,5
Hälsa
7,2
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (108)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-05-09

IGUAZU Fallen av Iguazu är faller i Iguazu River på gränsen mellan Argentina och Brasilien. Fallen delar floden in i den övre och nedre Iguazu. Ungefär hälften av floden rinner faller i en lång och smal klyfta som kallas "Garganta del Diablo" - The Devils halsen.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2017-01-06

Puerto Iguazu är staden på den argentinska sidan av Cataratas de Iguazu. Jag rekommenderar att vistas här, som den argentinska sidan av fallen är mycket mer intressant än den brasilianska sidan, som är bäst för panoramabilder

Denise Haywood
Denise Haywood
2014-03-04

Ja det är faktiskt Niagara Falls på steroider. Bär bekväma skor och tillbringa hela dagen. Otroligt vackra och spektakulära.

Ivana Ng
Ivana NgSan Francisco
2017-01-06

En bländande webbplats, Iguazu Falls är inte att missa. Dessa vattenfall grenslar gränsen mellan Argentina och Brasilien, så att du kan se den från båda sidor. Jag har bara sett den argentinska sidan, men jag har hört en bättre överblick kan vara hade på den brasilianska sidan. Hursomhelst, skulle jag definitivt rekommendera att ta en kajak tur i Falls. Många resebyråer erbjuder detta. När du kör mot besvärliga vattenfall, kommer du att känna dimman på huden och bli hänförd av grandiositet av Iguazu. Se till att få en förändring av kläder! Du kommer definitivt få dränkt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 449 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cataratas del Iguazú är februari, med ett genomsnitt på 898 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 673 SEK per natt. Det är 14 % högre än det genomsnittliga priset 575 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cataratas del Iguazú är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 24,8 °C/76,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 32,8 °C/91,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 11,7 °C/53,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Cataratas del Iguazú är Iguassufallen (IGU) (8,13 km).

Planera en resa till Brasilien