Fernando de Noronha

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Fernando de Noronha inkluderar Pousada Malibu, Pousada Michelle och Pousada Naonda baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Fernando de Noronha genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Fernando de Noronha

från 1 765 SEK

Vad säger resenärer om Fernando de Noronha?

9,8
Friluftsmänniskor
9,7
Äventyrsresenärer
8,7
Hälsa
8,3
Miljöresenärer
6,8
Matälskare
Medlemmars omdömen (60)
Helder Pinheiro
Helder PinheiroLos Angeles
2015-07-25

Fernando de Noronha har den vackraste stranden i världen! Jag behöver inte prata så mycket om det. Det är i Brasilien!

Liza Prado
Liza PradoDenver
2017-01-06

Fernando de Noronha är en fantastisk ö som ligger i mitten av en marin nationalpark i nordöstra vatten Brasilien. Den typiska sättet att komma fram är med flyg från antingen Recife eller Natal (1 till 1,5 timmars flygning). Eftersom det är en skyddad plats enligt brasiliansk lag (det är också en FN världsarv) det stränder är orörda, vattnet vimlar av vilda djur som delfiner och sköldpaddor, och antalet turister som tillåts vid varje given tidpunkt är begränsad till cirka 460 . det finns massor av utomhusaktiviteter på ön (t.ex. snorkling, dykning, surfing, kajakpaddling, vandring ....) plus vackra stränder. De flesta människor bo på pousadas kör från människors hem. Det är lite dyr att komma dit - och vara där - men om du kan svänga det, är detta en oförglömlig plats att besöka.

Cristie HY.Z.
Cristie HY.Z.Hongkong
2017-01-06

OMG, en av mina fav.places på jorden hittills. Jag älskar att hur jag kan simma med dophines hela tiden. Om du vill hitta lite lugn i sinnet, är detta rätt plats att vara ...

Monique Vanni
Monique VanniLondon
2017-01-06

En av de vackraste platserna i världen, och några av de bästa dykning. Det är en liten ö utanför kusten, ett marint reservat som bara tar en begränsad mängd besökare åt gången. Delfiner, sköldpaddor, fisk, you name it.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 1 073 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Fernando de Noronha är september, med ett genomsnitt på 1 447 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 173 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 1 301 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Fernando de Noronha är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,6 °C/81,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 30,5 °C/86,9 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 24,1 °C/75,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Fernando de Noronha är Fernando de Noronha (FEN) (1,26 km).

Planera en resa till Brasilien