Feira de Santana

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Feira de Santana inkluderar Star Hotel, Pousada Treze De Março och Hotel Subaé baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Feira de Santana genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Feira de Santana

från 388 SEK
från 382 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 338 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Feira de Santana är januari, med ett genomsnitt på 776 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 375 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 415 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Feira de Santana är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,0 °C/80,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 31,0 °C/87,8 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 22,4 °C/72,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Feira de Santana är Feira de Santana (FEC) (7,88 km).

Planera en resa till Brasilien