Curitiba

5 mars 20206 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Curitiba inkluderar Hotel Nikko, Quality Hotel Curitiba och Lizon Curitiba Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Curitiba genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Curitiba

från 392 SEK
från 666 SEK

Vad säger resenärer om Curitiba?

9,8
Friluftsmänniskor
8,6
Familjeresenärer
8,0
Hälsa
7,9
Matälskare
7,0
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (179)
Fernanda Krassuski
Fernanda KrassuskiCuritiba
2016-01-30

Detta är min hemstad och jag bara älskar det! Det har alla bekvämligheter från en stor huvudstad, med mer europeisk stil och kultur, som många invandrare stablished här (italienare, tyskar, ucranians, polska). Massor av alternativ för att äta och gå ut. Levnadskostnaderna är inte den högsta eller lägsta i landet, men med tanke på konverteringskursen från USD till BRL vara U $ 1 till R $ 4 blir det ganska överkomligt att leva här med god komfort. Expats och studenter lever vanligen i Champagnat / Agua Verde områden, som är tillräckligt nära centrum, nära till alla tjänster och lätt att använda kollektivtrafiken om det behövs. Rent kan vara lite dyrare i detta område, men det är möjligt att hitta några rimliga platser, liksom studior närmare centrum eller äldre byggnader i dessa områden. En enda person kan leva bekvämt med omkring U $ 1000 / månad (BRL 4000), och ett par skulle kräva någon U $ 300 mer. Staden har massor av gröna områden, många parker, som är Parque Barigui de mest populära. Många människor går det vardagliga, och speciellt på helgerna, för att utöva eller bara umgås med vänner. Livsstil blir friskare varje år, vilket inkluderar många tjänster och produkter relaterade till välbefinnande. Det kan bli lite farligt i centrum och några andra neighboorhoods, speciellt på natten. Centrum rekommenderas inte för att leva. Temperatur variera i enlighet säsong. Under vintern (juni-augusti) kan det bli så låg som 0 Celsius grader, upp till 20 ° C, och under sommaren, från 18 till 35 grader. Srping och hösten har milda temperaturer, men under de senaste åren det blir varmare, från 15 till 26 grader. Det regnar mycket, särskilt under vintern. Curitiba är omgiven av mindre städer som erbjuder en rad utomhusaktiviteter som trekkings, ridning, Rapel, klättring, bergsklättring, vattenfall, och bara 1h30 från kusten. Bästa stranden är "Ilha do Mel" (Honey Island), där inga bilar är tillåtna och stämningen är mycket avslappnad och glad. Många surfare åka dit, liksom ungdomar som söker någon karaktär som har samband kul.

Iê Dos Santos
Iê Dos SantosCuritiba
2014-06-19

Fantastisk stad med upp till 35 parker och nästan 100 miles av cykelvägar conecting dessa parker! Det är också en rik stad i arkitektur, kultur och gastronomi och det är möjligt att känna en massa olika ställen ridning en hyra cykel eller i en guidad cykeltur. En helg är alldeles för kort för att utforska alla hemligheter om Curitiba.

Gustavo Nunes
Gustavo NunesCuritiba
2017-01-06

Fantastisk solnedgång, vacker stad, trevlig plats! Spanien Square, Batel Soho, Curitiba - Brasilien.

Vitor Alexander
Vitor AlexanderSão Paulo
2017-01-06

Det är en talet staden i Brasilien. Det hela världen, platser, människor, mat, kultur från överallt. Här hittar du olika typer av museum, restauranger, parker, teatrar, köpcentra, kulturevenemang 24 timmar om dygnet, fester, amussement parker i närheten av staden.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 416 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Curitiba är december, med ett genomsnitt på 554 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 428 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 447 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Curitiba är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 22,6 °C/72,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 27,7 °C/81,9 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 8,6 °C/47,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Curitiba är Bacacheri (BFH) (4,89 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Curitiba (14,54 km)

Planera en resa till Brasilien

I och omkring Curitiba